13 mars 2007

Shopping-ryck.

Eller shopping-bananza som jag kallade det igår. Allt jag köpte igår:
En klänning (H&M): 349:-
Svarta stuprör (H&M): 398:-
Overkneestrumpor (H&M): 49:- (inte helt säker men runt den pengen)
Tights (H&M): 98:-
Fempack strumpor, svarta vita och grå (H&M): 79:-
Ett par ballerinor med döskallar på (Wedins): 299:-

Den totala summan närmar sig alltså 1300:- Men jag ångrar inget köp, allt var underbart! Förutom stumporna och tightsen då, de var mer... vanliga och lite nödvändiga. (När jag skriver att någonting klädorienterat är "nödvändigt" så menar jag oftast att jag känner att de behövs för att komplettera min garderob, inte att de är egentligt nödvändiga. Lite perspektiv på saker har jag faktiskt.)

Jag har på mig klänningen, stuprören och ett par nya strumpor idag. Har även på mig mina högklackade stövlar som jag inte har använt på ett tag. Känns nästan som att jag har nya skor! Ballerinorna får nog vänta med användning tills det har blivit lite varmare.

Har ni märkt att det är vår förresten? (ja, det här blogginlägget blir lite spritt och långt, men det gör inget för jag är på skrivhumör). Det var underbart att gå ut imorse, se solen och känna att det faktiskt var riktigt värme i solen. Åhh! Jag hade tillochmed mina solglasögon, pilotisar, på mig. Den här dagen ser ut att bli en riktigt trevlig dag. Förutom att min hosta fortfarande ligger kvar så jag inte kan vara med och simma (det är i och för sig lite skönt också).

Nej, nu måste jag ägna mig åt vad denna lektion är till för, rapportskrivning för projektarbetet. Lär lägga in lite bilder senare idag när jag kommer hem.

Vår-hejdå!

Inga kommentarer: