15 oktober 2008

Fösseda!

Tänk vad saker kan ändra sig... Igår kväll trodde jag att mitt födelsedagskalas var kastat i soporna och att det lilla "familjefirandet" skulle bli ännu mer decimerat än det är. I vanliga fall firas födelsedagarna med mamma, Mats, pappa och storasyster Petra. Och såklart skulle Fågeln haft en given plats vid bordet, för vem vill fira födelsedag utan den man är jättekär i? Men pappa är bortrest, Mats är bortrest och Petra bor i London och igår trodde jag även att Fågeln skulle jobba kväll och inte kunna komma med.
Men nu är det såhär, att Fågeln kan visst följa med och fira födelsedag och min födelsedagsfest dagen efter kommer att bli av! Och jag, Fågeln och mamma ska gå på Lao Wai, vilket jag har velat göra i flera-flera-flera år nu.

Så nu känns allt väldigt bra. Trots att jag kommer sakna de som inte kommer och äter födelsedagsmiddag. Speciellt Petra, för henne har jag inte sett på jättelänge nu. Nåja, jag får tröstäta massor av tårta på fredag. Och imorn, den riktiga tjugoårsdagen, ska jag äta bullar till frukost. Jag köpte dem idag för att göra morgonen lite fir-ig, trots att jag kommer vakna ensam (har aldrig hänt på födelsedag förut..). Så nu saknas bara de små tårtljusen som jag skulle vilja ha i mina små bullar...

Inga kommentarer: