15 juni 2009

Afa. Suck.

Okej. Afa. Antifascistisk aktion, säger de. Hm...

"Under Internationella kvinnodagens sista timmar besökte en grupp kvinnor från AFA Stockholm och RF Stockholm Kristdemokraternas lokal i Gamla Stan för att visa vad vi tycker om deras politik. Lokalen vandaliserades med färgbomber och vi sprayade budskapet ”Brinn i helvetet, borgarsvin och kvinnohatare”, och gatstenar kastades på rutorna." (från AFA Stockholms hemsida, här är hela artikeln)..

"Detta har dock inte hindrat oss från att attackera dem i deras hem. AFA Stockholm har under året vid upprepade tillfällen kastat in stenar, färg och rök i deras hem samt slagit sönder eller eldat upp deras bilar. Vi kommer alltid att välja när, var och hur vi vill attackera."

"Vid de två demonstrationer NSF/FF har deltagit i eller organiserat så har AFA Stockholm bränt ner och vandaliserat 5 av deras bilar. NSF/FF måste också avtackas som den enskilt största bidrags givaren till oss, då de under året skänkt 13000 kronor samt 2 system kameror."

Här är hela texten.


Är det inte rätt fascistiskt att med våldsamma metoder (skadegörelse, hot, uppbrända bilar och rån (och ännu mer våldsamma metoder som de kanske inte vill stå för lika tydligt?)) försöka ändra någons politiska övertygelse?

Jag antar att få insatta, intelligenta människor faktiskt tror att AFA är något annat än en grupp våldvurmande idioter, men man vet ju aldrig... De dyker ju upp lite här och var på demonstrationer och tillåts finnas där. Dessutom blir jag så arg att jag måste skriva något.

Ps. Vet ni vad AFA i USA står för? American Family Association. "... exists to motivate and equip citizens to change the culture to reflect Biblical truth and traditional family values." Hahaha.

1 kommentar:

Saris sa...

AFA tycker jag... personligen... är helt jävla dumma i huvudet. Suck! Ha så skojigt i Italien :P