12 november 2007

Somriga höstdrömmar.

Jag skulle vilja sitta i en mustang utan tak just nu med vänner som fyller alla säten. Musiken strömmar ur stereon och vi skrattar jättehögt när någon sjunger fel med falsettröst. Jag vill känna sommarvindar i mitt hår, bara ha på mig bikini och en kort bomullsklänning, espadrillos och solglasögon.
Vi ska åka runt och handla massa saker, skratta i gångarna i affärerna och plocka på oss alltför mycket saker (men det gör inget för vi har tillräckligt med pengar ändå). Spritflaskorna klirrar på bilgolvet och på stranden har de redan börjat dra ihop vedbitar för att göra en brasa. Vi kommer ner till stranden, lämpar av alla matvaror och börjar fixa grillspett och drinkar.

När det börjar bli mörkt är vi mätta och glada. Det börjar bli svalare, men ändå inte kallt nog för en tröja. Vi börjar plocka ihop vårat skräp, slänger det i soptunnan, skrattar och bara finns till. Bilen för oss hem till ett tomt, stort hus där flaskor återigen dukas upp och drinkarna fortsätter drickas. Det är bara musik, förälskelse, vänskap och dimma som existerar.

Promenad hem till en varm säng, med varmt sällskap. Sånt där sex som man har när det egentligen är lite för varmt och man egentligen är lite för trött, men det ändå blir sådär fruktansvärt jättebra. Somna.

Och det bästa av allt, vakna till ännu en dag av solsken, ledighet och träffa vänner. Skithöst.

Inga kommentarer: